Kellokosken Eläkeläiset kokosivat historiaan julkaisuksi

Loppurutistuksen pauloissa!
Kahden päivän kestoisissa talkoissa Kellokoskella syntyi 32 sivua historiaa. Erittäin työntäyteiset päivät tuottivat hienon kokonaisuuden neljästä vuosikymmenestä yhdistyksen toimintaa. 
Lataa itsellesi pdf-tiedosto, josta saat ensimakua tulevasta historiikista. Lopullinen versio ilmestyy myöhemmin.  Alla olevassa pdf:ssä on sivunumerointi vielä väärin, sillä rakas Scribuksemme päätti olla tänään toimimatta, joten muokkaus tapahtuu myöhemmin.
Hätä keinot keksii, mutta tällä kertaa tuo keino on kyllä odottaminen. Onnistuminen ei ole kyllä tässäkään tapauksessa kiinni sivunumeroista. Onneksi! Historiikki onnistui, koneitten kaatuilusta ja sekoilusta, printterin yhteistyökyvyttömyydestä ja kaupan kalattomuudesta huolimatta. Haluamme kuitenkin antaa esimakua talkootuotoksesta :)
Lue ja opi, kiinnostu ja selvitä, mitä kaikkea Eläkeläisten historiassa onkaan tapahtunut. 
kellokosken_historiikki_versio9-1.pdf
kellokosken_historiikki_versio9-24.pdf

Kellokosken talkoista

Hanna:

Perjantai 19.03.2010 Aloitimme illalla klo. 16.00 kahvilla, voileivillä ja pullalla. Koneita ei ollut riittävästi, joten osa haki oman koneen kotoa. Kahvituksien jälkeen suunnittelimme ryhmässä mitä syömme perjantai-iltana ja lauantaina päivällä. Lisäksi suunnittelimme, mitä kukin tekee ja jaoimme hommat. Kaikilla ei ollut ohjelmaa, millä tehdä historiikin taitto, joten aikaa meni paljon siihen kun latasimme koneelle oikean ohjelman.


Lue lisää