Ääni

Äänituotoksen tekeminen talkoilla on hauskaa ja opettavaista. Vain mielikuvitus on rajana. Valmis äänituote tuotetaan Audacity-ohjelmalla.

110.Luotsikoulutusta Laureassa

Luotsikoulutuksessa 30.9.2011 toinen ryhmä teki kuunnelman siitä, miten ryhmätyö ei oikein onnistu. Jokaiselela oli etukäteen valittu (arvottu) rooli kuunnelmassa.


Lue lisää


107. - 109. Metsäpirtillä tiko-opiskelijoiden kanssa

Laurean tiko-opiskelijat (24 kpl) , luotsikurssilaiset (9 kpl) ja opettaja neljän luotsin kanssa pitivät 12 tunnin talkoita urakalla 12.9.2011 Tuusulan Metsäpirtillä. Päivän aikana synyi 4 videota, 2 kuunnelmaa ja kaksi lehteä, eli kukin opiskelija teki kaksi tuotosta.


Lue lisää


103. - 105. Evon luotsikoulutus

Elokuinen viikko luosikoulutusta Evolla alkoi aurinkoisissa merkeissä ja tulosta syntyi jo heti ensimmäisenä päivänä. Sää oli armollinen myös koko loppuviikon. Luotsikoulutukseen osallistui 12 talkoolaista ja 5 luotsia. Kaikki saivat oppia koulutuksesta. Luotsikoulutusta videoitiin myös Bambuserilla.


Lue lisää


Tulevaisuusajattelua Vierumäellä

Torstaista kello 16 iltamyöhään kello 24 työskentely tuotti tulevaisuustaulukon tulevaisuuskuvineen sekä gourmé-tason ruoan ja henkevät pöytäkeskustelut. Saunassakin ehdittiin tulevaisuutta pohtia.


Lue lisää


87. Tulevaisuusverstas

14. - 15.4.2011 pidettiin talkoot tulevaisuusverstaana. Talkoisiin osallistui 7 kahden työn välissä olevaa eri alojen tohtoria. Talkoot alkoivat torstaina kello 15 päättyivät perjantaina kello 21. Tällöin oli tulevaisuustaulukko valmis. Perjantaina aloitettiin jo kello 14 ja päätettiin ennen 20. Syntyi kaksi kuunnelmaa tulevaisuuksien arjesta.


Lue lisää


21. Luotsikoulutuksen haastattelu

Keravan Laurean lehtori Eeva Haikosen haastattelu.


Lue lisää


Viestintäleirillä 2009 harjoiteltiin haastattelujen tekemistä

Kuuntele mitä viestintäleiriläinen halusi tietää talkoista. 


Lue lisää