Huhtikuu - Kesäkuu 2010

Viestintäleirillä on telttamajoitus
Kuvagalleriat vuoden 2010 toisen neljänneksen talkoista.

Suomen Mielenterveysseura, Nukketeatterifestivaali, Järvenpään ja Keravan reumayhdistykset, Espoon-Kauniaisten Akateemiset Naiset, Maalauskurssi, Viestintäleiri, Pohjois-Lohja...

45. Suomen Mielenterveysseuran esitetalkoot

Suomen Mielenterveysseura teki esitteen vapaaehtoistyöstä Tietotaitotalkoilla Solvallassa 9.-10.6. Luotseja oli kolme ja valmista tuli huikaisevan kauniissa maisemissa.


Lue lisää


44. Esite nukketeatterifestivaaleille

Turku on Euroopan kulttuuripääkaupinki 2011. Valmistelut ovat käynnissä ja tohinaa riittää! Tietotaitotalkoot kävivät avittamassa yhtätoista nukketeatterifestivaalin järjestäjää esitysten käsiohjelman luomisessa.


Lue lisää


43. Järvenpään ja Keravan reumayhdistykset

Järvenpään ja Keravan reumayhdistykset kokoontuivat Keinukallion ulkoilualueen kahvioon ja loivat uudet mallipohjat yhdistystensä jäsenkirjeille Scribus-taitto-ohjelmalla.


Lue lisää


42. Espoon-Kauniaisten Akateemiset Naiset, nettitalkoot

Espoon-Kauniaisten Akateemisille Naisille pidettiin yhden pitkän päivän, klo 9–21, mittaiset nettitalkoot 24.05.2010 Espoon järjestöjen tiloissa Tapiolassa.


Lue lisää


41 Maalauskurssin julkaisutalkoot

Helsingin työväenopiston keskiviikko-illan maalauskurssilaisten talkoot pidetään kolmena iltana, kunakin 4 tuntia. Ensimmäinen ilta oli 14.4.2010. Paikalla oli 8 talkoolaista ja 2 luotsia. Tavoitteena on tehdä julkaisu maalauksista ja niiden tekijöistä, maalaustekniikoista ja väriopista jne.
Toisen kerran kokoonnuttiin 28.4.2010 ja nyt paikalla oli 9 talkoolaista ja 2 luotsia. Työ lähti kivasti vauhtiin
Kolmas kokoontuminen oli 5.5. kello 17-22.  Paikalla oli myös 9 talkoolaista 2 luotsia.
Lehti saatiin valmiiksi, siitä tuli hieno


Lue lisää


40 Pohjois-Lohja

Pohjois-Lohjalla tehtiin 9-10.4.2010 nettisivuja, joille arkistoitiin kerättyä historia-aineistoa eri Pohjois-Lohjan kyliltä. Paikalla oli kymmenkunta pohjois-lohjalaista ja kolme luotsia. Talkoot kestivät perjantaista kello 16:sta lauantaihin kello 18:aan.


Lue lisää