Heinäkuu - Syyskuu 2010

Kesälläkin talkoillaan Kuvagalleriat vuoden 2010 kolmannelta neljännekseltä.

Laurea, Kissan elämää, Orff - yhdistys, Tehy, Tietoväki, Haapavesi...

62. Laurean lehti/video-päivä

Laureassa 12 oppilasta opiskeli luotsiksi tehden lehden että videon, puolet toisen, puolet toisen. Tulokset ovat Laurean sivuilla


Lue lisää


61. Kissojen tilaamat nettitalkoot

Muutama aktiivinen kissa lähetti palvelijansa "ulkoruokintaan" ohjeena tehdä kissoille omat nettisivut - ja kuvagalleria vaadittiin, että voivat tarkistaa, että mitäs siellä Keudan rantasaunalla oikein puuhailtiin.


Lue lisää


53-60. Laurean viestintäpäivät

Ensimmaisen vuoden tietojenksitelyn opilaille järjestettiin luotsikouluksen osana kahden 12 tunnin päivän mittaiset talkoot. Osallistujina olivat eka vuosikurssilaiset (40) ja luotsikokelaina toisen ja kolmannen vuosikurssin oppilaat (12). Päivät pidettiin Viertolassa vanhan malln mukaan. Päivien tuotokset ovat nähtävissä


Lue lisää


52. Orffin Ghanan matkakuvagalleria

Musiikkialan kasvattajien Orff-yhdistyksen reissu tapaamaan kanssasiariaan ja -veljiään Ghanaan sujui niin hienosti, että he halusivat tehdä valokuvistaan tavallista prameampia kuvagallerioita. He tilasivat Tietotaitotalkoot, jossa he yhden viikonlopun aikana loivat onnistuneesti neljä Ghanalaista musiikkia sisältävää kuvaesitystä DVD:lle ja DVD-levyn kansilehdet.


Lue lisää


48- 51. Tehyn luotsikoulutus Evolla

Evon Metsäopistolla järjestettiin luotsikoulutusta tehyläisille ja tehyläisten yhteistyökumppaneille 16. - 20.8.2010. Mukana oli kahdeksan tehyläistä. Heti ensimmäisenä päivänä syntyi hieno kuunnelma ja lehti ja toisena päivänä video ja toinen lehti. Työ jatkuu ja tulokset löytyvät osoitteesta Kuvat ovat aika "ruokapainotteisia", mutta se johtuu siitä, että ruokahetket ovat ainoita, joissa malttaa tarttua kameraan ;-)


Lue lisää


47 Tietoväki

Tietoväki teki historiaa kokoomalla historialehden talkoissaan 13.8.2010 kello 9-21 Talkoihin osallistui 7 paikalla ja viisi etänä. Kolmikymmenen sivuinen aineisto kerättiin suunnitelman mukaan, taitto jäi taittajalle myöhemmin tehtäksi.


Lue lisää


46. Haapavesi-siikalatva

Haapavedellä pidettiin nettitalkoot omaishoitajien ja omaishoitaja yhdistykseen kuuluvien kanssa.


Lue lisää