Kuvia talkoista

Kuvat talkoista esitetään täällä, uusimmat kuvat ensimmäisinä.  Syyskuun viimeisenä päivänä 2011 oli Laurean luotsikoulutuksen kolmas pitkä päivä. Päivän aikana tehtiin kuunnelma ja video.

110. Laureassa luotsikurssilaisten päivä

Syyskuun viimeisenä päivänä 2011 oli Laurean luotsikoulutuksen kolmas pitkä päivä. Päivän aikana tehtiin kuunnelma ja video. Päivä alkoi keskustelulla edellisistä tapahtumista ja erilaisista luotsaustilanteista. Tuotosten toivottiin käsittelevän erilasia luotsaustialnteita tai ryhmän käyttytymistä ja tätä varten jokainen nosti kolme lappau, joiden avulla itselle tuleva roolihahmo määrittyi.


Lue lisää


107-109 Metsäpirtilla tiko-opiskelijoiden kanssa

Laurean tiko-opiskelijat (24 kpl) , luotsikurssilaiset (9 kpl) ja opettaja neljän luotsin kanssa pitivät 12 tunnin talkoita urakalla 12.9.2011 Tuusulan Metsäpirtillä. Päivän aikana synyi 4 videota, 2 kuunnelmaa ja kaksi lehteä, eli kukin opiskelija teki kaksi tuotosta.


Lue lisää


106. Suomen kinesiologiayhdistyksen sosiaalisen median talkoot Kannelmäessä

Pidimme toiset talkoot tutulle talkooporukalle Kannelmäessä. Nyt aiheena oli sosiaalinen media ja niinpä teimme yhdistykselle Facebook-sivun ja -profiilin. 


Lue lisää


103 - 105. Luotsikoulutus Evolla

Elokuinen viikko luosikoulutusta Evolla alkoi aurinkoisissa merkeissä ja tulosta syntyi jo heti ensimmäisenä päivänä. Sää oli armollinen myös koko loppuviikon. Luotsikoulutukseen osallistui 12 talkoolaista ja 5 luotsia. Kaikki saivat oppia koulutuksesta. Luotsikoulutusta videoitiin myös bambuserilla


Lue lisää


102. Suomen Kinesiologiayhdistys ry:n video- ja julkaisutalkoot

Suomen Kinesiologiayhdistyksen talkoissa 27.7.2011 nettisivuille kuvattiin  video aivojumpan tarpeellisuudesta ja esite, jota voidaan jakaa tulevaisuudessa esimerkiksi messuilla. Yhdistyksen jäsenet olivat erityisen ansioituneita tekijöitä ja heille mudostui yhteisessä ideointipalaverissa nopeasti käsitys siitä, minkä tyylinen julkaisu on käyttökelpoinen juuri vastaanottajan näkökulmasta.Mukana oli 10 talkoolaista


Lue lisää


101. Porvoon Klubitalo

20. - 21.6.2011 Porvoon Klubitalolla pidettiin esittelyvideontekotalkoot. Hauskat ja antoisat kaksi päivää takasivat hienon esittelyvideon. Mukana oli 18 talkoolaista


Lue lisää


100. Järvenpään Seudun Invalidit

Teimme yhdistykselle uudet nettisivut talkoilemalla.Kaksipäiväisissä talkoissa oli todella motivoitunutta porukkaa ja erinomaisia ruuanlaittajia.


Lue lisää


96-99 Tietotaitotalkoot Vihdin viestintäleirillä

Viestintäleiri Vihdissä oli 7-14.6. Leirillä oli 15 aikuista leiriläistä, jotka samalla talkoilivat tehden lehteä, videota, radio-ohjelmaa, nettisivuja yhteensä 8 päivän ajan. Tästä syntyi neljät talkoot. YHteensä lein vahvuus oli 60. Talkoototokset ovat katsottavissa talkootuotoksissa.


Lue lisää


94. - 95. Songan Eurooppakerho

Songan Eurooppakerho pistäytyi keväällä Itävallassa. Noin viidenkymmenen hengen joukkio matkalaisia tallensi matkan vaiheet kirjoittamalla, ottamalla valokuvia ja videokuvaa. Tietotaitotalkoot vieraili Songan kylätalolla 21. - 22.5 ja tuloksena syntyi kerhon uudet nettisivut, matkakertomus ja video.


Lue lisää


75/2 Veden voimaa

Vedestä voimaa talkoolaiset olivat kuvaneet aineiston edelllisen suunnitelutalkoopäivän (kuvagalleriassa nro 75) jälkeen. Nyt sitten editoitiin eri videoilta " Kiitos vesi" video.


Lue lisää


93. Hiekkaharjun koulun vanhempainyhdistys

Harmaana toukokuisena lauantaina pidettiin Hiekkaharjun koulun vanhempainyhdistyksen julkaisutalkoot. Talkoot vietiin läpi yhteen putkeen kahdessatoista tunnissa. Talkoilla tehtiin vanhempainyhdistyksen 30-vuotishistoriikki.


Lue lisää


92.Tulevaisuustalkoot Vierumäellä

Tulevaisuustalkoot Vieurumäellä 12-13.5.2011 onnistuivat hyvin. Mukan oli 16 soneralaista tulevaisuuajattelijaa vuorovaikutuksen merkeissä. Talkoissa tehtiin tulevaisuustaulukko, luotiin kolme tulevaisuuskuvaa ja tehtiin niihin kolme kuunnelma arjen tapahtumista.


Lue lisää


91. Klubitalo Lappeenranta

Lappeenrannan Klubitalolla tehtiin esittelyvideo Heikintalon päivän tapahtumista. Videossa tehdään ruokaa, syödään, käydään liikkumassa, suunnitellaan kesäreissua, päivitetään fabook-sivut ja paljon muuta. Yhdistys käyttää videota tulevaisuudessa esitellessään Heikintalon toimintaa hakiessaan uusia jäseniä.


Lue lisää


90. Haminan seudun yhdistykset

5. - 6.5.2011 Kotkan Sunilassa järjestettiin Haminan seudun yhdistyksien yhteiset nettisivutalkoot. Eri yhdistyksien edustajia oli paikalla yhteensä 20. Hyvällä talkoohengellä varustettu heterogeeninen porukka sai aikaan onnistuneet nettisivut.


Lue lisää


89. Espoon-Kauniaisten Akateemiset Naiset ry

2. - 3.5.2011 Tapiolan yhteisötuvassa pidettiin talkoot, jossa oli paikalla 14 aktiivista akateemista naista talkoilemassa. Ensimmäinen talkoopäivä alkoi kello 15.00 ja loppui 21.00. Jälkimmäinen päivä vietiin läpi samalla aikataululla.


Lue lisää


88. Kärsämäki yhdessä

26. - 27.4.2011 Kärsämäellä Taidetalo Nahkurissa järjestettiin talkoot. Talkoisiin osallistui kahdeksan talkoolaista ja kaksi luotsia.


Lue lisää


87. Tulevaisuusverstas

14. - 15.4.2011 pidettiin talkoot tulevaisuusverstaana. Talkoisiin osallistui 7 kahden työn välissä olevaa eri alojen tohtoria. Talkoot alkoivat torstaina kello 15 päättyivät perjantaina kello 21. Tällöin oli tulevaisuustaulukko valmis. Perjantaina aloitettiin jo kello 14 ja päätettiin ennen 20. Syntyi kaksi kuunnelmaa tulevaisuuksien arjesta.


Lue lisää


86. Apeced ja Addison ry

Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä pidettiin nettisivutalkoot, joilla tehtiin Apeced ja Addison ry:lle uudet nettisivut vanhojen tilalle. Talkoisiin osallistui 11 aktiivista talkoolaista. Talkoolaiset tulivat talkoisiin eri puolilta Suomea.


Lue lisää


85. Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto

28. - 29.3.2011 Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston omissa tiloissa pidettiin julkaisutalkoot. Paikalla useamman eri Järvenpääläisen yhdistyksen toimijoita. Talkoolaisia oli paikalla 15.


Lue lisää


84. Hymer Clubin videotalkoot

Hymer Clubin toiset talkoot järjestettiin 26. - 27.3.2011 Ruovedellä Haapasaaren leirintäalueella. Edellisellä kerralla pidettiin julkaisutalkoot ja tällä kertaa vuorossa oli videotalkoot. Talkoisiin osallistui 14 "Hymeristiä".


Lue lisää


82-83 Aktiivi Turussa

Aktiivit kokoontuivat Turussa Petrassa 23.3-24.3 2011 ja tekivät tuotoksia 12 tunnin ajan. Mukana talkoissa oli 30 talkoolaista ja 3 luotsia.


Lue lisää


81. Vanhustenkeskuksen osastojen 6 ja 7 talkoot

Vanhustenkeskuksen lehtitalkoot jatkuivat osastoilla 6 ja 7. Osasto 6: talkoot olivat 22.3 ja 29.3 Mukana oli 10-kunta henkilökunan jäsentä ja 15 asukasta omaisineen. Talkoolehti Poikkari osasto 6 ja 7 on talkootuotoksissa


Lue lisää


80. Riihikallion Koulun Tuki ry

Riihikallion koulun oppilaiden vanhempien yhdistys tekee uudet kotisivut kolmella talkookerralla. Ensimmäisellä kerralla suunniteltiin perusteellisesti, mutta päästiin myös jo hyvään vauhtiin toteutuksessa. Seuraavaksi kerraksi tuodaan kuvia ja tekstejä, jotka liitetään sivuille.Paikalla oli seitsemän johtokunnan jäsentä, seuraavilla kerroilla on kuulemma enemmän...


Lue lisää


79. Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry

14.2. - 15.2.2011 Oulussa järjestettiin julkaisutalkoot- Talkoissa oli mukana 10 talkoolaista ja kaksi luotsia. Ensimmäinen päivä talkoiltiin 9-16 ja toisena päivänä 9-15. Lopputuloksena erittäin hieno "haitari"-mallinen esite.


Lue lisää


78. Vantaan Invalidien lehtitalkoot

Vantaan Invalidien lehtitalkoot pidettiin kauniissa Markkulan toimitiloissa. Talkoisiin osallistui 12 talkoolaista ( 6+6), kaksi luotsia ja yksi luotsiharjoittelija. Talkoot pidettiin 8.2 kello 9-15.30 ja 9.2.2011 kello 9-17. Valmiiksi saatiin 16 sivuinen lehti.  Talkoissa molempina päivinä.


Lue lisää


77. Oulu Myllyojan asukastupa

Myllyojan tiedotelehdelle tehtiin uusi ilme talkoilla. Talkoissa oli paikalla paljon innokkaita talkoolaisia.


Lue lisää


76. Piirakkatalkoot

Piirakkatalkoissa lauantaina 29.1.20011 oli yhtensä 13 tekijää. Talkoissa tehtiin riisipiirakoita, sulhaspiirakoita, perunapiirakoita, sulstinoita.... Piirakkatalkoista lähetettiin kautta ja . Nettivideosta saatiin talkoisini myös kommentteja facebookin kautta.


Lue lisää


75. Vedestä voimaa

Vedestä voimaa, viisas vesi - ryhmä aloitti vesivideotalkoot neljän tunnin suunnittelusessiolla 20.1.2011 kello 16 - 20. Videon editointi tehdään talkoilla 18.5 kello 11-29


Lue lisää


74. Vanhustenkeskuksen osastot

Vanhustenkeskuksen osastoissa tehdään yhdessä omaisten ja asukkaiden kanssa osastolehti. Ensimmäinen talkootapahtuma oli 18.1 kestäen kaksi tuntia. Mukana oli kuusi potilasta, yksi omainen ja 4 työntekijää.


Lue lisää


73. Keski-Uudenmaan klubitalon videotalkoot

Keski-Uudenmaan Klubitalolla Järvenpäässä pidettiin videotalkoot 18.-19.1.2011. Paikalla oli parikymmentä innokasta videotekijää. Osa halusi kuvata, osa näytellä ja osa tehdä käsikirjoitusta. Ruoantekijöitäkin riitti, ja kaikilla oli tekemistä.


Lue lisää


72. Tehy-talkoot Pasilassa

Tehy-talkoissa syntyi ensimmäinen numero jäsenlehdestä.Talkooporukka oli pieni, mutta innokas. Tästä se alkaa. Mukana 6 talkoolaista ja 2 luotsia. Talkoita myös videoitiin bambuseriin


Lue lisää


71. Talkoilua Kaisaniemessä

Erilaisten oppijoiden talkoot, joissa tehdään taittaen kalenteri. Talkoissa on mukana 15 talkoolaista ja ne pidetään kolmena perättäisenä keskiviikkoiltana 12.1. 19.1 ja 26.1  Heron tiloissa (HERO= Helsingin erilaiset oppijat)

Talkoita myös videoitiin bambuseriin, ks yhteensä 4 eri videota


Lue lisää


Lokakuu - Joulukuu 2010

Laurea, yksilöllinen asuminen, Songan Euroopparyhmä, Hymer Club, Myllypuron vanhustenkeskus, Osteogenesis Imperfecta - yhdistys...


Lue lisää


Heinäkuu - Syyskuu 2010

Laurea, Kissan elämää, Orff - yhdistys, Tehy, Tietoväki, Haapavesi...


Lue lisää


Huhtikuu - Kesäkuu 2010

Suomen Mielenterveysseura, Nukketeatterifestivaali, Järvenpään ja Keravan reumayhdistykset, Espoon-Kauniaisten Akateemiset Naiset, Maalauskurssi, Viestintäleiri, Pohjois-Lohja...


Lue lisää


Tammikuu - Maaliskuu 2010

Innonaiset, Kiperät, K-U:n yhdistysverkosto, Kellokosken Eläkeläiset ry, Luotsikoulutus Otavalla, Hyva, OpenZone, Viestintäkasvatuksen seura ry, Lapsi2000, KUMS, Tuusulan puolesta ry, Tuusulan tekninen toimi...


Lue lisää


Lokakuu - Joulukuu 2009

Myllyojan asukastupa, Koria, Puhumalla paras, Laurean luotsikoulutus, Evp-yhdistys, Songan Eurooppakerho, Hirvenmetsästys Sydänmaalla, Jaala...


Lue lisää


Heinäkuu - Syyskuu 2009

Yöjalka, Nouseva Rannikkoseutu ry, Marraskoski, Laurean luotsikoulutus, Mankkaan yläaste, It-kouluttajat, Helsingin työväen opistolaisyhdistys...


Lue lisää


Tammikuu - Kesäkuu 2009

Ohjausryhmä Sitrassa, Lappilaisten kyläyhdistysten edustajien tapaaminen Rovaniemellä, Oikarisen ala-aste, Tulevaisuuden tutkimuksen seura, Songan kylä, Kevättuutti, Hetkyn pilottitalkoot...


Lue lisää